AlgemeenPrima informatie over verzenden. Ik had overigens via Bol.com plaza besteld, maar dat maakt voor de communicatie geen verschil, behalve dat je dan de aankoop/verzending informatie van zowel Bol als van SiComputers krijgt. Product zoals omschreven tegen prima prijs.
Product wijzigde qua prijs wel meteen na mijn bestelling (80% duurder!), maar was daarmee nog niet de duurste winkel. Andere winkels namen de eerder goedkope prijs van SiComputers vervolgens wel weer over..
Hier gekocht vanwege overwegend goede reviews op Tweakers.
Het waarmerk Q-shops geeft mij overigens eerder negatieve gevoelens wegens eerdere ervaringen bij daar aangesloten winkels en slechte afhandeling van klachten bij Q-shops keurmerk zelf.
Geen omdoos, maar gewoon de productdoos. Dat is in dit geval prima, want productdoos was al een doos-in-doos vanuit de fabrikant.
Bij Bol.com plaza staat er bij: nu besteld, morgen in huis. Dit was helaas niet het geval. Vrijdags besteld, dinsdags geleverd. Was voor mij geen probleem, en zat ook deels al wel in mijn verwachting, maar kan dus wel een tegenvaller zijn als je het product snel nodig hebt. Uiteraard zijn de zondag/maandag geen bezorgdagen bij PostNL, dus die dagen krijg je als vertraging dan meteen cadeau..
Verzending was overigens pas op maandags door SiComputers. Ik beoordeel dit als op tijd hieronder, maar ik kan me voorstellen dat dit in bepaalde situaties als te laat wordt gezien.