AlgemeenIk had een tijdje geleden een Eufy Deurbel besteld en ontvangen, en had hier begin februari een probleem mee. Er werd toen een RMA-case geopend waarna ik het product heb terug gestuurd.
Na ongeveer een maand heb ik (niet voor de eerste keer) contact opgenomen met ze om te vragen wat de status van mijn garantieclaim is, en vandaag op 8 maart nog eens gevraagd wanneer ik een definitieve update zou ontvangen.
Er werd me door een medewerker verteld dat ik een vervangend product zou ontvangen, en een paar uur later krijg ik uit het niets een email van hun Support afdeling dat het geld terug wordt gestort middels een creditfactuur.
De Eufy Deurbel 2K was bijzonder goed en snel verzonden.
KlantenserviceZoals in de korte toelichting al kort werd aangegeven, is de communicatie daar zowel tussen de afdelingen als met de klant bijzonder slecht. In mijn geval moest ik een ruim een maand na het terugzenden van mijn product wachten op reactie waarbij werd gemeld dat er een andere deurbel verzonden zou worden, om vervolgens uit het niets een email te krijgen dat ik, zonder dat dat ooit met me is besproken en terwijl ik juist een vervangend product wil, besloten dat ik m'n geld terug krijg.
Update:
Na het plaatsen van deze review over Proshop.nl kreeg ik een telefoontje van hun Support afdeling met excuses over hoe het gelopen is en dat 't typisch een geval "wat mis kon gaan is mis gegaan" was, en de toezegging dat er alsnog een deurbel geleverd zal worden. De ratings zijn om die reden ook aangepast