bol

Nice warenhuis! Voordeel is dat je verschillende 'winkels'/verkopers hebt waardoor er altijd wel 1 de (bijna) goedkoopste is. Heel soms is de webwinkel van de verkopende partij net een paar cent goedkoper, maar dan weet je nooit hoe het zit met retourneren en eventuele klachten. Als er eens een keer wat is (meerdere malen gehad, maar nooit de schuld van bol vooralsnog) lossen ze het ook direct en netjes op. Topbedrijf!

De levertijden staan precies goed omschreven en klippen ook altijd! Wel eens wat bij andere grote ketens online besteld met "volgende dag geleverd" waar ik vervolgens een halve week op moest wachten. Bij bol nog nooit gehad. Het is wel eens dat je een halve week wachten moet, maar dan staat het er netjes bij en weet je wat je kunt verwachten :). Wel eens problemen met PostNL gehad dat een pakketje zoek is geraakt en dat ze wel eens bezorgen bij de buren zonder dat het in de track & trace staat, maar dat is buiten de macht van Bol om. Ja, theoretisch kunnen ze DHL gaan gebruiken, maar dat is me pas een drama. Als dat de verzendoptie wordt, bestel ik überhaupt niets meer.

Enige wat ze kunnen verbeteren is leveren bij PostNL pakket automaten. Er staat al meer dan een jaar en PBA vlak bij ons, maar kan bijna nooit kiezen om rechtstreeks naar de pakketautomaat te bezorgen. Lijkt alsof de lijst met PostNL locaties nog niet geüpdatet worden.

Eenmaal een vermist pakketje gehad. Bol heeft netjes een onderzoek ingesteld bij PostNL, maar nadat die aangaven dat het idd vermist was heeft bol ook direct een nieuw artikel verzonden. Netjes!

Heel erg bedankt voor je review! Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk