OR Media

Als je 0 sterren kon geven had ik het gedaan, via bol een beeldscherm besteld en een week later nog niets ontvangen, klantenservice van bol kan weinig doen en hun zouden terugbellen wat ze dus niet doen.. en nemen inmiddels al zelfs de telefoon niet meer op.

Ben benieuwd hoelang het duurt goor ik mijn geld terug kan krijgen.

Bij de concurrend heb je het voor dezelfde prijs en wel de volgende dag geleverd...

Lekker elders halen

Maken een label aan maar verzenden niets, starten een onderzoek in maar geven geen response naar de klant.

Zouden terug bellen, maar 5 dagen later nog steeds niet gehoord en nemen al inmiddels de telefoon niet meer op.

Beste Frenkie1122,

We vinden het vervelend dat eerder mijn collega's u niet te woord konden staan waardoor u deze review heeft achtergelaten. Vorige week hebben we per mail contact gehad en dit probleem opgelost door het bedrag aan u terug te betalen.
We hopen dit naar uw tevredenheid is opgelost en dat u van dit geld (elders) een nieuw beeldscherm heeft kunnen bestellen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dit uiteraard nog graag van u. Hopelijk kunnen we dit naar uw tevredenheid afsluiten.

Team OR Media

Scorekaart voor OR Media