AlgemeenLevertijden dramatisch. Op de website staat dat alles direct leverbaar of 2 tot 5 werkdagen levertijd beschikbaar is echter is dit niet het geval. We hebben een gevulde gereedschapskoffer en nog wat andere klein gereedschap besteld op 18 januari 2023 en die volgens de website 2 tot 5 dagen levertijd zou moeten hebben.
Het klein gereedschap hebben we inmiddels ontvangen maar niet binnen 2 tot 5 dagen maar eerder 2 tot 5 weken.
Op dit moment (06-03-2023) is de gereedschapskoffer nog steeds niet geleverd en volgens de mail die we van toolnation kregen is de verwachting dat het nog 3 weken gaat duren maar dit is een verwachting en geen vaste datum.
Jammer dat de website niet goed aangeeft wat de levertijden zijn waardoor je als klant eigenlijk verleidt wordt in het kopen bij dit bedrijf terwijl ze de levertijden nooit kunnen garanderen. De prijzen zijn wel oké maar als je iets snel nodig hebt zou ik toch ergens anders bestellen.
Voor ons is dit de laatste keer dat wij bij dit bedrijf bestellen omdat ze gewoon niet te vertrouwen zijn qua levertijden.