AlgemeenScherpe aanbieding op nuki smart lock bundel, na enkele dagen status "verzonden", maar de UPS track en trace bleef hangen op stap 1 (label aangemaakt). Na 3 dagen contact opgenomen, en toen bleek dat de producten niet op voorraad en niet leverbaar waren. Advies was om order te annuleren en later opnieuw te bestellen.
VerzendingStatus verzonden, maar producten waren niet eens op voorraad, nooit wat aangeboden aan UPS (behalve de aanmelding)
Klantenserviceop zich goed te woord gestaan via de chat en daarna opvolging per email, maar verder niet oplossingsgericht.
-aangepast van slecht naar voldoende, nieuwe reacties kwamen snel en ook de terugbetaling was vrijwel direct geregeld
Beste,
Het spijt me te horen dat het voorraadprobleem bij onze leverancier effect heeft gehad op je bestelling. Op het moment dat je bestelde, hadden we van onze leverancier doorgegeven dat we een nieuwe lichting zouden krijgen. Tot ook onze verrassing, bleef die uit.
Dit hadden we natuurlijk pro actief met je moet communiceren, dus het spijt ons dat dit niet is gebeurd.
Met vriendelijke groet, het tink team.