AlgemeenIphone 14 besteld (tegen hele scherpe prijs gevonden via PriceWatch) dus altijd maar even afwachten of de laagste prijs ook de minste service biedt.
Maar dat bleek niet het geval.
Uitmuntende ervaring met support gehad. Afspraken die nagekomen worden na een korte chat sessie.
Iphone 14 besteld (tegen hele scherpe prijs) laat op dinsdag avond dus verwachtte levering op de donderdag.
Uiteindelijk ging dit goed echter kort even contact gehad met support via de chat omdat PostNL aangaf pas op vrijdag te leveren. Gezien ik de telefoon snel nodig had (mijn Iphone 11 had de geest gegeven) en op vrijdag niet thuis was zou dat gedoe zijn.
Lisa beantwoorde de chat, checkte en belde met PostNL en uiteindelijk is de Iphone netjes op donderdag geleverd.
Na mijn korte chat contact werd gevraagd om zelf even contact op te nemen mocht het om 11.00 op donderdag ochtend niet goed zijn gegaan. Echter Lisa nam zelf initiatie iets na 11.00 via mail een net berichtje dat ze gecheckt had en de levering op tijd en juiste dag geleverd was volgens PostNL en wilde dat even met mij checken.
Wow ! Dat maak ik niet vaak meer mee support service die ook echt snapt wat service is.