bol

| 2 MAANDEN VERDER EN NOG GEEN OPLOSSING |
Wij hebben 24 februari 2022 kroonluchters besteld via Bol.com. Deze zijn nu defect, dit hebben wij 17 december 2022 gemeld bij Bol.com. De partner van Bol.com zou gestopt zijn, Bol zou spoedig met een gepaste oplossing komen. Helaas is Bol tot op heden niet met een gepaste oplossing gekomen. Wij hebben meerdere e-mails verstuurd en meerdere keren gebeld met de klantenservice. Er wordt beloofd dat er contact wordt opgenomen, echter bellen ze ons niet terug en krijgen geen reacties op onze e-mails. Vandaag nogmaals contact opgenomen met de klantenservice, de medewerkster geeft aan dat de hoofdkantoor heeft aangegeven dat de klantenservice niet meer meldingen mogen maken. Beloftes worden niet nagekomen en er wordt niet gereageerd. Het is triest, we zijn nu 2 maanden verder en ik weet nog steeds niet in welk tijdsbestek er een oplossing komt.

Beste Omer,

Bedankt voor je review. We nemen je klacht in behandeling via Trustpilot.

Chantal van bol.com

Scorekaart voor bol