AlgemeenMijn TV (samsung Frame) ging binnen een jaar kapot en was door Samsung niet meer te repareren (daar wordt je door TVReus heengestuurd.
Omdat het een niet-benelux model was moest de garantie afhandeling via TV reus lopen. Daar ben ik inmiddels al 4 maanden bezig om mijn geld terug te krijgen, maar zonder resultaat. Vandaag kreeg ik de aangetekende brief retour die ik had gestuurd als finale ingebrekestelling, ongeopend...
Ze kunnen prima een doos versturen. Het gaat pas fout als er iets aan de hand is en ze moeten zelf aan de slag en kosten maken. Doorverwijzen naar de fabrikant voor je fabrieksgarantie kunnen ze nog, maar nadat die aangeeft dat het via de verkoper moet lopen ben je het haasje.
KlantenserviceIk heb heel veel voorbeelden, maar om er een paar te noemen:
- TV retour gestuurd via track en trace, niets vernomen, na een week maar gebeld, "O, was die TV van u, we hadden hem inderdaad ontvangen in het magazijn maar wisten niet van wie hij afkomstig was"
- Continu erachteraan moeten bellen en e-mailen, nooit proactief antwoord.
- Laatste antwoord. "De TV is eigenlijk incompleet(???) en niets meer waard"
- Via rechtsbijstand een ingebrekestellingsbrief verstuurd, aangetekend. Deze kreeg ik vandaag ongeopend retour.