All In One Systems

Beste

De foto's die u aan ons had bezorgd was niet met een lichte beschadiging. Maar een opvallende schade waar u niet kon naast kijken.

Dit is nu eenmaal de manier van werken bij GLS als u niets meldt bij levering dan is er volgens hun niets aan de hand en zijn wij ook niet meer verantwoordelijk. Want door dat u dit pakket accepteert erkent u dat alles in orde is.

Wij hebben de garantie hiervoor aangevraagd maar deze is geweigerd door leverancier en Dell.

Wij begrijpen uw frustratie maar dit zijn nu eenmaal de richtlijnen die GLS volgt en die wij volgen.

Wij controleren elk pakket voor verzending als er schade aan het artikel zou zijn. Een pakket met schade wordt niet verzonden maar gebruikt als een toonzaalmodel.

De reden van deze manier van werken trouwens is als mensen zelf schade veroorzaken aan hun pakket door dit te laten vallen bijvoorbeeld (ik zeg niet dat u dit gedaan heeft dit is gewoon een voorbeeld), de schuld niet bij ons ligt. Daarom is het dus belangrijk een pakket te weigeren als er schade is bij levering of deze te laten noteren door de koerier. Ongeacht grote of kleine schade.

Wij hopen dat dit alles wat opklaart voor u.

Scorekaart voor All In One Systems