Refurbished.nl

Dit is een malafide bedrijf zonder webshop keurmerk, ik snap inmiddels wel waarom. Zelfs 1 ster is teveel.
Het gevoel wat overheerst is niet alleen maar boosheid maar ook schaamte, aangezien ik eerst de reviews hier had moeten controleren voordat ik de iPhone bestelde, dat had ik niet gedaan.

Medio december 2022 iPhone besteld, deze werd binnen enkele dagen geleverd. Echter microfoon stuk, dus reparatieaanvraag gedaan omdat het onder de garantie viel. 10-1-2023 opgestuurd met retouretiket. Na 2 weken niks gehoord, dus contact opgenomen met klantenservice. Ze zouden een onderzoek instellen waarom het niet werd geleverd. Uiteindelijk 7 keer klantenservice gebeld (ik hou een logboek bij), waarbij elke keer hetzelfde verhaal (we zoeken het uit). Omdat ik er klaar mee was eiste ik tijdens het laatste gesprek mijn geld terug, dit zouden ze regelen, maar ze hadden het product toch opgestuurd. Ik had ondertussen al een andere iPhone via een andere website aangeschaft, dus dit was overbodig geworden. Nu moet ik weer een handeling doen (product retourneren) om mijn geld terug te krijgen, waarbij ik wel zeker weet dat dat niet zal gebeuren afgaande op de reacties hier. Dus ik heb ze gevraagd eerst het bedrag terug te storten, dan pas komt de iPhone retour. Ik wacht hun reacties af, zo nodig onderneem ik juridische stappen.

Wat ik ook grappig vind: wanneer je ze confronteert met de negatieve reacties, dan zouden de meeste reacties niet terecht zijn.

4 weken gewacht op product, na 7x contact met klantenservice uiteindelijk product ontvangen.

Ze beloven je van alles, maar nemen geen collectieve verantwoordelijkheid.

Scorekaart voor Refurbished.nl