HardwareWebwinkel.nl

Ik denk ik bestel eens niet bij de goedkoopste... helaas stond er niet bij vermeld met wie er wordt verzonden, want had ik dat geweten, dan had ik bij de volgende shop besteld.

Dat bleek namelijk UPS te zijn, de meest waardeloze service die je in Nederland kunt hebben. Deze levering werd vannacht gemeld met een aankomsttijd van "Vrijdag, Februari 10 voor Einde Dag".

Refresh ik zojuist de T&T, blijkt de bezorgpoging mislukt. Dat klopt, ik ben pas over een uur thuis. Ik hoefde het pakket niet per se in 24 uur in huis te hebben; ik geef meer om accurate informatie.

Maar: het wordt nu bezorgd op een winkel op een huisadres waarin men een "Access Point" huisvest, wat totaal buiten het centrum ligt, en wat enkel op werkdagen van 10 tot 17 open is volgens hun site (maar vandaag tot 20:00 volgens UPS).

Het is maar de vraag of dat vandaag wordt of maandag... een citaat van de site van het access point:

"Als wij dicht zijn, zijn wij net als andere winkels echt dicht en maken we geen uitzondering voor kindjes die jarig zijn, pakketjes die echt niet kunnen wachten omdat ze nog die dag nodig zijn voor een verjaardag, sint, kerst enzovoorts.......niet omdat wij een winkel aan huis hebben zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week open! U kunt de eerstvolgende werkdag u pakket afhalen tijdens openingstijden afhalen."

Wauw, gewoon wauw.

Hoi CodeCaster,

Dank je voor je review en jammer dat je niet thuis kon zijn op het moment dat UPS op de stoep stond.

Ook wij vinden het vervelend als het mis gaat met bezorgen en vooral als de zending op een pakketpunt terecht komt die niet echt toegankelijk is.

Ik hoop dat je je geheugenmodule vandaag nog op kunt halen en wens je veel plezier van je aankoop!

Team HardwareWebwinkel.nl

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl