Amazon.nl

"We hebben uw retourverzoek geaccepteerd. Zodra we het onderstaande artikel hebben ontvangen, voeren we uw terugbetaling uit."

"Zodra" is echter in realiteit bij Amazon Nederland minstens 14 dagen, of minstens 30 dagen, maar eigenlijk "nooit".

Defect product retour verzonden met verzendbewijs en bevestiging van ontvangst. Nooit vergoeding of enige andere restitutie ontvangen. Amazon Nederland stuurt steeds hetzelfde generieke antwoord: "Normaal gesproken kan dit tot 14 dagen duren vanaf de datum waarop je het pakket hebt afgegeven. In sommige gevallen kan het tot 30 dagen duren voordat het retourproces is voltooid". Geen enkel woord over wat er met het pakket gebeurd en waarom het nog steeds op "te ontvangen door Amazon" staat.

Eens je met een defect product zit, ben je gegarandeerd je geld kwijt.
Retouren= geld kwijt. Ze reageren steeds met hetzelfde antwoord. De klantendienst is niets anders dan een callcenter dat uitlsuitend generieke antwoorden stuurt, zonder dat er ook maar iets wordt opgezocht want dat kunnen ze ook niet. Laatste keer Amazon voor ons.

Scorekaart voor Amazon.nl