AlgemeenProduct besteld voor een leuke prijs, 50% korting. Helaas bleef het product maar op verzenddatum onbekend staan terwijl het op voorraad was. In overleg met de klantenservice het product geannuleerd en opnieuw besteld tegen de volle prijs.
Mij was beloofd dat het verschil gecrediteerd zou worden in een chat gesprek en ik kon de chat medewerker vertrouwen waren haar eigen woorden. Ik was nogal skeptisch maar dacht laten we het maar proberen en dan retourneren we het product wel mochten ze de afspraken niet nakomen.
Nu meer dan een maand verder en meerdere malen met chat + bellen wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en heb ik vandaag besloten het product ongeopend terug te sturen.
Je lees vaker in reviews dat "te" goedkoop verkochte producten niet uitleverd worden. Mogelijk is dat hier dus ook het geval geweest....
Amazon is leuk voor dingen die een ander niet levert maar service hoef je niet te verwachten.
Bestellen en verzending is vaak geen probleem. Los van DHL die er nog wel is een potje van maakt.
KlantenserviceKomen afspraken niet na, reageren vaak met standaard zinnen en komen niet met oplossingen.