AlgemeenMijn pakket was snel verzonden, maar is nooit bij het pakketpunt aangekomen. Volgens DHL Track & Trace bezorgd, maar op locatie nergens te bekennen. Ook nooit een pickup mail ontvangen van DHL, dus mijn pakket lijkt spoorloos verdwenen. Na contact te hebben opgenomen met DHL (volgens instructies Amazon) moest ik een verzoek bij Amazon indienen voor het starten van een onderzoek. Alleen reageert Amazon op geen enkele e-mail (3 pogingen gedaan in pakweg 5 werkdagen). Dit is gebeurt vanuit mijn Amazon account (gelinkt aan de betreffende order). Dat ze binnen 12 uur beloven te reageren lijkt niet op te gaan. Van de ‘o zo fantastische klantenservice’ van Amazon is werkelijk niets te bekennen. Bedroevend.
VerzendingHet pakket is nooit aangekomen op de plaats van bestemming. Ik kan niet beoordelen of de verzendstatus van Amazon waarheidsgetrouw is. Amazon beweert dat het correct is bezorgd, maar het pakket is OF nooit bezorgd bij het pakketpunt OF ontvreemd door iemand van dat pakketpunt. In beide gevallen is het resultaat hetzelfde.
KlantenserviceKlantenservice? Welke klantenservice? Er is klaarblijkelijk geen Amazon klantenservice. Het is maar afwachten of ik überhaupt schriftelijk met ze in contact kan komen, maar ik heb er nog maar weinig vertrouwen in.