AlgemeenUpdate Jan 30: vandaag gebeld en iemand aan de lijn gehad die me goed hielp en als coulance een antwoordnummer heeft gestuurd.
---
Ik zocht op google voor een vervangende accu voor mijn Dell XPS 9560 laptop en kreeg een advertentie te zien van 123accu huismerk accu waarin letterlijk stond dat het een accu was voor deze specifieke laptop. Besteld en snel geleverd, maar toen bleek de accu het niet te doen omdat het niet een originele Dell accu was.
Toen ik een retour aanvroeg, moest ik zelf de verzendkosten betalen. Toen ik vroeg waarom, kreeg ik de volgende reactie:
"In dit geval heeft u zelf een huismerk besteld voor uw laptop die alleen originele accu's accepteert. Ons huismerk werkt prima, echter accepteert uw laptop geen huismerk. De klanten zijn zelf verantwoordelijk voor hun apparaten en de bijbehorende benodigdheden. U heeft in dit geval een verkeerde accu besteld terwijl u de originele nodig heeft."
Toen ik terugmailde dat dat niet klopt omdat ze zelf adverteren met de huismerk accu voor de XPS 9560 (plaatje bijgevoegd) en alsnog vroeg om een antwoordnummer kreeg ik geen reactie meer, ook niet na een herhaalde vraag enkele dagen later.
De accu werd snel geleverd en - zoals altijd met een fijne 123-pen erin.
KlantenserviceZe adverteren met een accu die het niet doet, en dan moet ik zelf de retourkosten betalen - dat is incorrect en de klachtenservice reageert niet meer.
Goed dat je jouw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt. Wij willen heel graag nakijken wat hier precies is gebeurd. Zou je een e-mail willen sturen naar webcare@123accu.nl met daarin je klantnummer? Dan kijken wij graag naar een passende oplossing. Groetjes, Kim van 123accu