CAPS

Ik had een high end monitor besteld, want hij bleek op voorraad volgens de website. Vervolgens bleek de monitor toch niet op voorraad en werd hier met een vriendelijke mail over gestuurd. Kan gebeuren.. toch?

Uiteindelijk contact gezocht via de mail en kreeg ik de keuze voorgelegd om te kiezen voor een terugbetaling of om te wachten tot het product op voorraad was. Ik koos voor de terugbetaling, want een andere aanbieder had de monitor wel op voorraad.

Vervolgens had ik weer zeer vriendelijk contact gehad en ik kreeg een creditfactuur toegestuurd. Er werd me verteld dat het max. 14 dagen ging duren voordat ik het geld weer terug kreeg. Nu vond dit plaats tussen kerst en oud en nieuw, dus ik vind het vanuit mijn kant ook schappelijk om extra tijd te gunnen voor dit proces. Iets met werkende mensen en vakanties rondom deze periode.. Maar ik blijf natuurlijk wel klant en wil natuurlijk ook op de hoogte blijven van de status van mijn terugbetaling.

Tot op heden zijn de 14 dagen ruim voorbij en ik krijg met geen mogelijkheid nog contact met SiComputers. Ik heb een aantal mailtjes verzonden, het webformulier ingevuld, proberen te bellen met het nummer op Google My Business, maar tot op heden geen reactie.

Sterker nog, het nummer op Google My Business is "helaas telefonisch niet bereikbaar". En op de website zijn het telefoonnummer én het mobiele nummer voor WhatsApp niet meer zichtbaar. Dit geeft niet echt vertrouwen in een partij als deze, terwijl de eerdere reviews vrij positief waren.

In mijn mailverkeer heb ik ook de vraag gesteld voor statusupdates, maar zelfs deze blijven uit. Helaas. Daarom heeft het me toch doen besluiten om deze review te plaatsen, want er zweven ergens wel een aantal van MIJN meiertjes, waarvoor ik niks anders heb mogen ontvangen dan een belofte op terugbetaling.

Het gevoel beklijfd me dat ik niet op korte termijn, dan wel op de lange termijn, mijn geld terug krijg. Zeker gezien de andere recente reviews over dit bedrijf.

Ik hoop op een goede afloop.

Scorekaart voor CAPS

Qshops