TechPunt

Verzending was prima, maar after-sales is waardeloos. Zijn telefonisch slecht bereikbaar. Mijn product met fabrieksfout na 4 weken wachten en stroeve communicatie maar geannuleerd.

Ik had een robotstofzuiger besteld, maar deze had helaas een fabrieksfout. Na per mail contact te hebben gehad met Techpunt deze op eigen kosten de volgende dag teruggestuurd zodat zij er naar kunnen kijken.

Hierna kwam een periode van 4 weken waarin er geen communicatie meer kwam vanuit Techpunt, en waarbij ik zelf per mail of telefonisch contact op moest nemen om een statusupdate te krijgen. Hierbij viel het op dat ze heel vaak de telefoon gewoon niet opnemen. De keren dat het lukte om contact te krijgen werd mij verteld dat ze druk zijn, in een verhuizing zitten en dat mijn bestelling bijna aan de beurt was. Toen er uiteindelijk 4 weken voorbij waren en ik ze na vele pogingen weer te pakken kreeg, werd mij verteld dat ze het product ter reparatie hadden opgestuurd naar de leverancier en dat het nog een tijdje kon duren. Toen was mijn geduld op en heb ik mijn geld teruggevraagd.

Scorekaart voor TechPunt