AlgemeenProduct besteld in november. Probeer inmiddels twee weken contact te krijgen om of meer duidelijkheid te krijgen over wanneer het product komt of om de bestelling te annuleren.
Bij een vorige bestelling waren ze na annulering vergeten om het geld terug over te maken. Nadat ik zelf na ruim 3 weken contact opnam waar het geld bleef, zou deze volgens hun netjes volgens proces (binnen 14 dagen) zijn teruggeboekt. Pas na een paar dagen na het mailtje geld terug ontvangen.
Kortom: de laatste keer dat ik bij deze webshop heb besteld.
Op mijn laatste bestelling ben ik sinds Black Friday (25 nov. 22) aan het wachten. Besloten om op 30 december 2022 na uitblijven communicatie zelf contact te zoeken via de mail zodat ik zaken zwart op wit heb. Wegens drukte/vakantie kan ik me voorstellen dat een reactie na een paar dagen pas komt. Bijna twee weken later nog steeds geen reactie en heb inmiddels meerdere keren contact gezocht, zonder succes.
Dit te samen met het niet tijdig terugbetalen van het geld van een retour bij een vorige bestelling maakt dat ik deze webshop helaas niet meer kan adviseren.