AlgemeenOnlangs heb ik hier een nieuwe smartphone gekocht. De website is erg overzichtelijk en het proces verliep duidelijk, simpel en bestelling werd - ondanks de drukke kerstvakantie - keurig op tijd geleverd. Smartphone werd in een neutrale omdoos verstuurd, altijd fijn bij duur spul.
Communicatie was ook niks op aan te merken. Bevestigingen en status updates werden netjes op tijd gemaild.
Toen daags en ruim binnen de retourperiode na mijn bestelling de telefoon elders flink in prijs daalde heb ik contact opgenomen over een eventuele tegemoetkoming. Zeer coulant kreeg ik een gedeelte van het verschil netjes de dag erna op mijn rekening teruggestort. Ook dit proces verliep erg fijn via hun chatdienst en afspraak was ook afspraak.
Op basis van deze aankoop en service erg tevreden en staat zeker op mijn white list.
Smartphone werd keurig op tijd in een neutrale omdoos en goed beschermd geleverd. Kan niet beter.
KlantenserviceChatfunctie op hun website werkte supersnel: binnen 20 seconden gelijk een medewerker die mij netjes te woord stond. Ik vroeg of ze mij tegemoet konden komen nadat daags na mijn bestelling dezelfde smartphone elders flink goedkoper werd aangeboden. Erg coulant kwamen we snel tot een akkoord en had ik een gedeelte van het prijsverschil de volgende dag al op mijn rekening staan.
Zo win je mij als klant!