123led.nl

Bestelproces is ok, informatievoorziening per mail ook ok. Waar het mis gaat is de beloftes nakomen

Voor het bestellen had ik hier al gelezen dat de levertijd niet gehaald werd, maar toch gewoon besteld want ik begrijp dat dat soms gewoon niet lukt. Morgen in huis, betekent hier echter "morgen verzonden". Wel heel toevallig dat ik dat ook al hier gelezen had en het mij ook overkomt.... maar goed, ik ben de moeilijkste niet.

2 weken later weer wat besteld, precies hetzelfde! Kortom, ze hebben hier de boel gewoon niet op orde. Dat het druk is zal best maar dan moet je de levertijd aanpassen. Ik schrijf niet snel een review maar dit is gewoon misleiding en ik vind dat echt niet acceptabel. Men weet (zie reviews hieronder) dat de levertijd structureel niet gehaald kan worden, dus pas dat dan aan.

Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt! We begrijpen uiteraard dat dit geen prettige situatie is, waarvoor onze excuses. Het is de afgelopen periode inderdaad erg druk, zowel in ons magazijn als bij de vervoerders. Bij een volgende bestelling kun je natuurlijk weer rekenen op onze snelle levering. Groetjes, Romy van 123led

Scorekaart voor 123led.nl