AlgemeenRuim een week geleden een mooie pc samengesteld en besteld bij SiComputers. De volgende dag werd ik benaderd omdat hun leverancier ineens het moederbord niet meer kon leveren, met de vraag of ik wilde wachten, een alternatief wil of dat ik dit product wil annuleren. Aangezien het om een complete pc inclusief assemblage ging, vond ik de laatste optie sowieso raar.
Ik heb gevraagd of ze het moederbord wilde vervangen met een iets duurder exemplaar (zonder meerprijs).
En daarna bleef het stil.
Ook na 2 e-mailtjes vanuit mijn kant. Zeer vervelend.
Ik zal hier nooit meer bestellen.
Update: bestelling per e-mail maar geannuleerd. Ben benieuwd hoelang het duurt, voordat SiComputer überhaupt gaat reageren.
Update 2: voor de zekerheid een e-mail gestuurd via mijn zakelijke e-mailadres en nu ineens wel een reactie, gelukkig.
Mijn vorige e-mailtjes waren blijkbaar niet aangekomen. Ik pas de review daarom aan qua sterren.
Update 3: en het moederbord dat ik initieel had besteld is gewoon weer beschikbaar geworden.
Aangezien SiComputers niet reageert en daarnaast ook telefonisch onbereikbaar is, raak ik steeds verder gefrustreerd. Het plezier en uitzicht naar een nieuwe computer is al bijna weg.