AlgemeenAl meerdere malen producten besteld, naar tevredenheid. Van prullaria tot aan dure elektronica (voor leuke prijsjes). Maar de laatste bestelling slaat echt alles!!!
Twee Seagate IronWolf 4TB HDD's gekocht voor een degraded NAS (1 schijf dood en de ander aan een zijden draadje). Mooi moment om te rebuilden en upgraden.
Zie 'verzending'!!!
Vanmiddag het 'pakket' opgehaald bij een PostNL Servicepunt. Ik kreeg echter een papieren envelop in mijn handen, waarin ik al los de schijven voelde zitten. Fijn ook dat de medewerker het nog met een smak op de toonbank gooide.
Er zat geen enkele padding in de envelop, dus ook geen bubblewrap. Twee HDD's los, in hun anti-statische zak, in een papieren envelop! Deze envelop is prima voor het versturen van een paar sokken, maar geen schokgevoelige apparaten. Deze is van Frankrijk naar Duitsland naar Nederland gereisd. Reken maar uit hoe vaak er met de envelop gesmeten is in de tussentijd.
Omdat de NAS aan een zijden draadje hangt heb ik het toch maar gewaagd om in ieder geval 1 van de schijven er in te hangen om te zien of deze het uberhaupt nog doet. En als backup voor de schijf aan de beademing. Vooralsnog werkt deze... de SMART status is OK. Maar ik overweeg sterk om de schijven linea recta terug te sturen. Vanwege de vakantieperiode is de retourperiode verlengt.
PS: Het is dat ik geen foto's van de verpakking hier kan plaatsen...