Proshop.nl

De shop komt veruit als voordeligste uit de Pricewatch, met producten die net op de markt zijn. Het is duidelijk dat de shop in Denemarken zit. De verzending is razendsnel: twee dagen! Kortom: kerst was gered.

Waar je verzendduur en -kosten niet in de aankoopsprijs terugziet, worden die bij retour pijnlijk duidelijk. Het betrof een degelijk werkend product, dat echter in mijn setup niet ondersteund werd. Dit zou me ca. 10 euro pakketverzending kosten, plus dat ProShop in haar algemene voorwaarden spreekt van een kleine 10 euro 'retourkosten', die bij verwerking ingehouden worden op het restitutiebedrag. Totaal ~ 20 euro, dat maakt dat proces onaantrekkelijk. Ik koos ervoor het product in mijn kennissenkring te verkopen. Ik loop die financiële schade liever op een vriendenprijs dan op verzend- en twijfelachtige verwerkingskosten. Voor mij is dit een shop waar ik in het vervolg met voorzichtigheid bestel: retourneren pakt duur uit.

De klantenservice is vlot en geestig in hun reacties. In mijn verzoek mijn retour weer te annuleren, ontspon zich nog een leuk gesprek over Bluetooth en andere Deense quirks.

Beste Dark Blue,

Ik kan mij dat gesprek nog zeker voor de geest halen!
Het komt weleens voor dat wij de lolbroek aan hebben! ;)

Het is inderdaad weleens lastig met de retourkosten om er nog een redelijk bedrag aan over te houden, hopelijk zal je dat niet weerhouden om nog een volgende keer bij ons te kijken!

Scorekaart voor Proshop.nl