HelloTV

Eerder al via HelloTV voor een mooie prijs de Samsung hw-q930b kunnen kopen en afgehaald in Amsterdam. Afgelopen week via mail contact gehad met Tim voor een korting op de Sony XR65A80J oled TV.
Deze bleek niet op voorraad te zijn en werd er een korting voorstel gedaan op het nieuwe model de Sony XR-65A84K. In eerste instantie vond ik de korting t.o.v. van de concurrentie niet scherp genoeg. Dit ook per mail aangegeven. Niet veel later kwam Tim met een betere prijs die onder de prijs van de concurrentie lag. Dit aanbod heb ik dan ook geaccepteerd.

Verzending verliep verder uitstekend. Binnen 24 uur was de TV door twee mannen van PostNL @Home geleverd. Vooraf nog een belletje van hun gehad dat de TV geleverd zou gaan worden.

Communicatie met Tim via de mail verliep uitstekend. Via de telefoon zijn ze praktisch over de dag gezien niet bereikbaar. Wel jammer want persoonlijk iemand spreken, spreekt mij meer aan dan via mail of chat. Verder een fijne winkel om ook gewoon te bezoeken.

Scorekaart voor HelloTV