AlgemeenGoed verkopen maar geen service verlenen of goed na leven. Mails worden niet beantwoord of er wordt niet gecommunceerd wat de status is.
VerzendingWas netjes binnen de gesteld tijd geleverd. Niets op aan te merken
KlantenserviceHello TV heeft snel geleverd maar levert helaas geen klanten service...
Ik was op zoek naar een Samsung The frame TV, en vond op Hello TV een buitenkansje. Dit is een ex showroom model of terug gestuurd model. Of wel deze is “in gebruik” geweest. Wordt netjes vermeld en hier is de prijs ook na. Met andere woorden ik had een mooie The Frame voor een zachte prijs, en ik kreeg er ook een gratis lijst bij naar keuze van Samsung! Helemaal top want zo’n standaard zwarte lijst is wat saai.
TV netjes en snel geleverd, alles zat er netjes bij, sjabloon om op te hangen was idd al eens gebruikt maar oke dat wist ik. Dus TV geinstalleerd en aangeslingerd helemaal top. Vervolgens de lijst gaan bestellen. Via de site van Samsung de stappen gevolgd, inloggen met Samsung account, persoons gegevens ingevuld, foto gemaakt van het serie nummer achter op de TV en serie nummer in het menu van de TV. Alles in orde volgens Samsung; binnen 2 weken hoort u of u voldoet aan de actie voorwaardes.
Binnen 2 weken aan mail van Samsung, helaas u komt niet in aanmerking u serienummer is helaas al eerder gebruikt... Ai balen! Waarschijnlijk door het 2e kansje... Dus gebeld naar de klanteservice, niemand beschikbaar om u te woord te staan en de verbinding wordt verbroken. Oke kan gebeuren, dan maar een mailtje met het verhaal. Krijg ik als reactie terug dat de barcode op de doos uitgeknipt moet worden? Oke bijzonder want de doos is al weg en Samsung vraag niet naar een barcode. Hello TV belooft het op te lossen via Samsung. 2 Weken later nog geen bericht, weer een mail gestuurd, geen reactie op mijn mail. Week er op weer een mail gestuurd, geen reactie op mijn mail. Week later helemaal nieuw mailtje gestuurd, zelfde bullshit verhaal over de code. Duidelijke mail terug gestuurd met screenshots van Samsung, geen reactie op deze mail. In de tussentijd elke week een keer geprobeerd te bellen of chatten/mailen. Helaas geen gehoor of geen medwerkers beschikbaar. Uiteindelijk via de chat voor de beste deal. Yes een medewerker is online! Hier dit verhaal op los gelaten en hij belooft dat er morgen contact met mij opgenomen wordt op mijn mobiele nummer en heeft wedereom intern een mail verstuurd. Maar helaas geen niemand gehoord....
Al met al ben ik nu bijna 2 maanden verder en is er nog geen actie ondernomen, of iets gecommunceerd met mij hoe of wat nu verder. Beetje jammer! Lijkt wel of ze willen verkopen maar geen na zorg willen leveren. Ik hoop dan ook dat mijn toestel zich verder goed houdt...
Ik heb best geduld, maar na 2 maanden is dat toch echt wel een beetje op. Als er iets beloofd wordt moet het ook na geleefd worden.
Denk dus goed na als je hier iets bestel, verkoop en leveren gaat goed, maar dat is het ook wel blijkt.
Goedemiddag Stefan,
Spijtig om te moeten lezen dat je ondanks de vlotte start, toch niet zo tevreden bent over jouw mooie aankoop, dat is natuurlijk niet zoals 't hoort.
Ik zoek graag uit waarom dit allemaal zolang duurt en zal ook zorgen voor een concrete oplossing! Wil je mij even jouw ordernummer doorgeven middels een reactie op deze review of via contact@helloTV.nl?
Ik help je graag verder!
Tim
HelloTV