bol

Op 8 December 5litre castrol motor olie gekocht via bol.com voor mijn bmw die nu bij een garage zit te wachten voor dit olie. Na 10 dagen later eindelijk antwoord van bol.com .Meneer u krijt u geld terug want DHL heeft de pakket kwijt geraakt. En wij hebben deze artikel niet meer op voorraad.Volgens de meneer had bol.com eentje van die olie en die hebben ze kwijt kunnen raken.Ik heb gekeken of die echt niet meer op voorraad was en dat klopt niet. Het wordt nog steeds door hun verkocht.Echt verschrikkelijk ik ga bol.com niet meer gebruiken.

Hoe kan je als een DHL een pakket kunnen kwijt raken waar een 5 Litre olie in zit. En ook niet eens kunnen achterhalen met aldie barcodes die ze op plakken.

Ik begrijp niet waarom Bol.com klantenservice bestaat,hebben ze ooit een klant kunnen helpen met het oplossen van hun problemen?

Update: Bol.com heeft deze probleem na het melden van mijn klacht goed op gepakt en behandeld.Ze hebben ook netjes uitgelegd dat die olie wat ik nog op voorraad zag,dat het van een andere verkoper is. Ik ben tevreden hoe het is afgelopen. Goed gedaan bol.com

Beste Musti28,

Bedankt voor je review. We hebben je klacht al in behandeling genomen via andere kanalen.

Chantal van bol.com

Scorekaart voor bol