TVreus.nl

Wees gewaarschuwd koop hier geen tv.

Inderdaad de goedkoopste van nl maar ook de slechtste service van nl.

2 jaar geleden een tv gekocht van ruim 2500 euro met 3 jaar garantie, nu dus 2 jaar verder is het licht in het scherm kapot.
We hebben de tv aangemeld voor garantie de tv is opgehaald en onderzocht.
De reactie van tv reus was u tv valt buiten de garantie want er staat teveel brand uur op de tv namelijk 4500. Terwijl een Max van 2200 is toegestaan.
Wij bieden u de mogelijkheid om met een korting een andere tv te kopen.
En dat wij deze tv voor u vernietigen als u de tv terug wilt moet u 80 eu betalen.
De te hoge uren stand leek ons onwaarschijnlijk wij maken namelijk maar een half jaar per jaar gebruik van de tv, we hebben de tv terug laten komen en zelf laten uitlezen bij een lokale reparateur.
Hier kwam een uren stand uit van 250 wat meer overeen komt met ons tv gebruik.
Wij hebben dit voorgelegd aan tv reus en uiteindelijk 3 weken moeten wachten op een reactie na meerdere mails en telefoontjes vanuit onze kant was daar eindelijk een reactie.
Ze kwamen nu met het verhaal dat de tv dan buiten de garantie valt omdat de reparatie kosten hoger zijn dan 60% van de aanschaf waarde.
Dus eerst teveel uur en als je ze daar in corrigeert zijn het opeens de te hoge reparatie kosten kortom koop hier niks.
Het is een oneerlijk bedrijf.
Die over de rug van niets wetende en onschuldige consumenten geld willen verdienen en proberen op te lichten.

Een ouwe man komt het brengen en praat geen Nederlands en kan ook niet helpen met tillen.

Je word aan het lijntje gehouden.
En krijgt nergens antwoord op

Scorekaart voor TVreus.nl