AlgemeenBestelling en betaling van een setje Hue spots ging vlot, ook leuk dat je makkelijk met Apple Pay kan betalen op je Mac.
VerzendingAls ik om 20:00 een bestelling plaats en ze beloven om bij bestellingen voor 23:45 het dezelfde dag nog te versturen bij voorraad, dan verwacht ik niet dat ik twee dagen later nog niets heb gehoord en het nog steeds op "wacht op verzending" status staat.
KlantenserviceOp een mail met een simpele vraag over wanneer ze het gaan versturen wordt niet binnen een dag gereageerd, wat je ook met de feestdagen makkelijk moet kunnen doen. Als ik ze bel krijg ik een bandje dat ze gesloten zijn, ondanks dat ze tot 17:00 open zouden moeten zijn.
Ik heb nu dus eigenlijk geen idee of en wanneer mijn bestelling geleverd gaat worden. Als er onverhoopt iets is misgegaan zou het al een stuk minder erg zijn als de communicatie hierover goed is om mensen gerust te stellen..
edit 20/12/2022: Ik heb inmiddels meermaals geprobeerd telefonisch contact te krijgen, zowel om 10:00 als 15:00 gedurende hun openingstijden, maar krijg alleen een bandje dat ze gesloten zijn. Het lijkt wel alsof ze met de noorderzon vertrokken zijn.
edit: 23/12/2022: Failliet dus, had al zo'n vermoeden. Overkomt het mij ook een keer. Briefje naar curator of er nog geleverd kan worden is onderweg, denk dat het daarmee wel ophoudt.