bol

Klant is niks waard wanneer er door de bezorgdienst een pakket kwijt raakt. In een week tijd is de status van mijn laptop gegaan naar
> kwijt geraakt
> retour gestuurd
> verkeerd huisnummer
> onderweg
> onbekend

Keer op keer wordt me iets anders verteld door de klantenservice. En nu moet ik maar wachten tot dinsdag (2 weken verder) op het resultaat van een volgend onderzoek. Terwijl er gisteren al een uitkomst van een onderzoek was dat het pakket kwijt is. Iets met een kastje en de muur. Elke dag contact met de klantenservice en elke dag een ander smoesje.

Mocht het pakket retour gaan naar Bol.com, zonder dat dit mijn schuld is, moet ik nog eens wachten tot Bol het pakket heeft ontvangen en dan nog 5 dagen tot ik mijn geld terug krijg.

Bol.com klantvriendelijk? Zeker niet! Dit was dan ook gelijk mijn laatste bestelling. De service van Coolblue en Amazon is vele malen beter. Bedenk je goed wanneer er iets is met je bestelling dat Bol.com niet wil helpen en zich verschuilt achter de onderzoeken van DHL.

Niemand die weet waar mijn bestelling is?! Maar een oplossing wordt niet geboden.

Geen concrete oplossing, maar alleen smoesjes. En iedereen spreekt elkaar tegen bij het vragen naar de status van mijn pakket.

Beste Pascal2187,

Bedankt voor je review. Ik heb je een privé bericht gestuurd voor meer informatie.

Chantal van bol.com

Scorekaart voor bol