AlgemeenZoals al benoemd in eerdere reviews worden producten voor lage prijzen aangeboden, maar wanneer deze worden besteld zijn de producten opeens niet meer leverbaar. Waarschijnlijk hebben ze hun prijzensysteem niet goed op orde en proberen op deze wijze onder hun leveringsverplichting uit te komen. Daarbij vind ik het heel storend hoeveel tijd eroverheen gaat om bericht te krijgen hierover.
In mijn geval had ik op 20 november een monitor besteld en pas op 30 november kreeg ik bericht dat het product niet leverbaar zou zijn en dat mijn geld teruggestort zou worden. In de tussenliggende dagen was de monitor volgens de website overigens nog op voorraad, maar dan voor een andere, hogere prijs.
Waarschijnlijk is dit allemaal bewust, omdat als ze aangeven dat het een prijsfout betreft en het niet overduidelijk is dat het een fout betreft, dat ze dan nog steeds leveringsplicht hebben. Ik vind in ieder geval niet dat je zo met klanten omgaat. Voor mij geen Twaiko meer.
Zoals gezegd duurt het erg lang om op de hoogte gesteld te worden dat de bestelling niet geleverd wordt. Ik heb nog een reactie getypt dat ik best bereid was te wachten tot het product weer leverbaar was, maar daar heb ik geen enkele reactie meer op ontvangen (ten tijde van 14 december). Minachting van de klant wat mij betreft.