CAPS

Ik ben geen groot fan van de site. Ik vind het zoeken van producten vaak rommelig en omslachtig. Maar de service die het personeel bied weegt voor mij ruimschoots op tegen dit klein ongemak.

Ik heb vorige week een bestelling gedaan en realiseerde me een paar uur later dat ik een nog een y-kabeltje moest hebben. Berichtje gestuurd naar de klantenservice en niet veel later kreeg ik een betaalverzoekje voor het extra item. Betaald en de bestelling werd snel aangepast en verzonden.

Ik had een cablemod kabelsetje besteld en het bleek de verkeerde te zijn. Berichtje gestuurd en ik kreeg weer snel een bericht om te kijken hoe we dit oplossen. Dit is nog niet rond maar ik heb alle vertrouwen. Degene die me helpt schijnt bijzonder goed op de hoogte te zijn van dit product.

Kortom je word hier geholpen door liefhebbers met echte kennis van de producten en met goede wil.

Pakket was netjes op maat gemaakt maar ook uitstekend verpakt.

Vriendelijke klantenservice met een gedegen kennis van de producten. Ik schrijf zelden reviews maar voelde me nu genoodzaakt om toch te doen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops