AlgemeenZeer slechte communcatie. Komen hun eigen afspraken en levertijden niet na.
Zondag 27 November 2022 een Black Friday week aanbieiding gekocht bij El Vidas. De Product pagina van de televisie gaf op dat moment een levertijd aan van 2-3 werkdagen. Uiteindelijk woensdag maar gebeld, want ik had nog niks gehoord van de levering.
Het was een foutje op de website geweest, de levertijd had 5-7 werkdagen moeten zijn en ergens was het mis gegaan, omdat ik tussentijds niet op de hoogte was gesteld van deze verandering. De TV zou vrijdag 2 December worden geleverd door de leverancier en dan zaterdag 3 December geleverd worden op het bezorg adres. Ter compensatie gevraagd of deze dan die zaterdag voor 15.00 geleverd kon worden omdat er daarna niemand op het aflever adres aanwezig zou zijn. Dit was geen probleem werd er nog geruststellend gezet.
Zaterdag 3 December brak aan, maar geen bevesting van de planning of levering van de TV. Maandag 5 december wederom en inmiddels toch wel geirriteerd gebeld, en aangegeven zwaar teleurgesteld te zijn. Het was een fout in de planning, hij was wel overgedragen aan de planning, maar nooit ingepland.
Uiteindelijk is de tv pas Dinsdag 7 December geleverd. Zwaar ondermaats als je het mij vraagt tov de gecommuniceerde levertijd van 2-3 werkdagen.
Bedrijf komt eigen planning voor levering niet na. Je maakt een afspraak met ze, ter compensatie van foutief gecommuniceerde levertijd, maar vervolgens wordt deze niet ingepland. Zeer teleurstellend.
KlantenserviceTelefonisch verschillende excuses en beloftes gehad naar aanleiding van de foutief gecommuniceerde levertijd. Nieuwe lever afspraak gemaakt, maar deze wordt niet waargemaakt. Ook hierin, zeer teleurstellend.