HelloTV

Ik had een Sony 55X89J (2021) besteld op 4 December. Krijg ik de volgende dag een mailtje, helaas meneertje deze is niet meer op voorraad MAAR.....!!! (nu komt de bekende truuk), we hebben wel het nieuwere model waar we leuke korting op kunnen geven. Hier hoef je natuurlijk niet mee akkoord te gaan maar goed een betere prijs kon ik niet vinden. Dus akkoord gegaan met een Sony 55X90J (2022). Deze zou na 2 dagen geleverd worden, bevestigd via mail. Na 2 dagen nog steeds geen track&Trace. Ik weer contact opnemen, sorry meneer maar deze moet nog door Sony geleverd aan ons worden, de 9e komt deze binnen en dan sturen we hem op. 10 December nog steeds geen T&T, weer contact opgenomen, sorry meneer we zien dat deze nog steeds niet op voorraad is, maar er is ook geen verzendorder aangemaakt. We laten een adviseur contact met u opnemen. Na telefonisch gesprek werdt het duidelijk dat de levertijd langer zijn dan gepland was, het kan helaas nog zomaar 2 weken duren (terwijl al die tijd de tv doodleuk geadverteerd wordt als op voorraad, morgen in huis!). Dit was uiteindelijk de druppel om de bestelling maar te annuleren. Waarom schrijf ik nu een negatief review? Nou ik heb al reeds 2 keer eerder een tv bij PlatteTV/HelloTV gekocht, en iedere keer bleek dus het model wat ik wilde gewoon niet op voorraad te zijn. En dan wordt je gelokt met een nieuwe model want daar is de mens gewoon gevoelig voor. Nu kan je natuurlijk gewoon nee zeggen maar het is wel typisch een truuk die ze uithalen. Na mijn aanschaf van mijn tv bleef het oude model nog gewoon een week of langer 'op voorraad' status staan, dit is dus niet iets nieuws wat ze doen.

Telefonisch voor het kopen of bij betalen voor een tv gaat altijd prima. Maar zodra ze hun geld binnen hebben wordt de levertijden gewoon niet nagekomen, en dat is wel vervelend. Ondertussen heb je al wel betaald en komen ze nou niet met oplossingen.

Beste Joey,

Ik kan je alleen maar gelijk geven in deze situatie, we hebben inmiddels ook contant gehad per telefoon en per mail en onze uiterste best gedaan om er nog naar tevredenheid uit te komen, maar ondanks alles hebben we je deze keer helaas niet aan een TV kunnen helpen.

We gaan de situatie verder intern bespreken en zorgen dat we leren van onze fouten en hopelijk mogen we je een volgende keer laten zien dat wij beter kunnen.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak en hopelijk heb je veel plezier van de TV die je hebt besteld.

Tim
HelloTV