AlgemeenZe geven geen tussentijdse updates, overschijven de afgesproken levertijd met weken en halen de telefonische support weg wanneer ze willen (sta al een uur in de wacht, elke 15 minuten gooien ze je eruit).
Onbetrouwbaar bedrijf, ik raad aan hier niks te kopen. Ik heb zeker spijt, het zijn immers geen kleine bedragen die je spendeert. (levering nog steeds niet binnen)
3 a 5 dagen levertijd volgens de site, voor mij een belangrijke reden om hier game PC aan te schaffen. Nadat er geen update komt op de bestelstatus gebeld, loopt uit met een week. Na een week weer gebeld volgens afspraak, telefoon staat uit en na 15 minuten wordt de verbinding verbroken.
KlantenserviceBel afspraak gemaakt en nu blijkt de telefoon te zijn gesloten. Ze geven dit niet aan, je staat gewoon 15 minuten in de wacht nadat je eruit wordt gegooid omdat het niet lukt om een medewerker beschikbaar te krijgen. Je geeft hier een flink geld uit en je moet zelf overal achteraan, waarna je na weken nog niks in huis hebt.