Expert

De webshop van dit bedrijf wordt centraal geregeld. Daarop worden voorraden vermeld die bij de fabrikanten mogelijk aanwezig kunnen zijn. De praktijk is dat jou koop naar een vestiging wordt gestuurd en vaak is daar niets op voorraad. Dat betekent dat zij nooit voldoen aan de levertijd die op de website genoemd staat. Dit is ook in strijdt met de wet kopen op afstand. Recentelijk een miele droger besteld en die kon de volgende dag geleverd worden, maar dat krijg je een telefoontje van een van de expert vestigingen en komt de ware aap uit de mouw. Dit is mij nu twee gebeurd en ik koop niets meer bij dit bedrijf.

Scorekaart voor Expert