Gsmweb.nl

Wat een K.U.T.bedrijf eerst 45 minuten in de wacht staan voordat je iemand aan de lijn krijgt. Dan hebben ze Blackfriday deals die ze dus niet kunnen waarmaken dus trap niet in als ze zeggen we hebben ze op voorraad want dat is niet zo. Zodra ze het contract hebben dan gaan ze je vertellen dat ze morgen leveren uiteindelijk na meerdere malen bellen en natuurlijk wachten kreeg ik te horen afgelopen vrijdag dat ze helemaal geen I-phone14pro op voorraad hebben en dat ik gewoon op de wachtlijst sta. Dan wil ik annuleren en dan geven ze aan dat het minimaal 2-5 werkdagen duurt omdat ze het druk hebben met de Blackfriday deals ja snap ik als je iedereen aan het lijntje houdt. de belofte om slechte recensies te schrijven ga ik waarmaken totdat ze mijn aanvraag annuleren. Het interesseert ze ook niet dat is het ergste. Ze zijn onwillig en lichten de boel op.

je krijgt niets en annuleren van je aanvraag dat duurt eeuwen het antwoord we hebben het druk met de Blackfriday deals ja snap ik als je iedereen oplicht

Ze zijn niet geïnteresseerd, ze zijn bot en kortaf. en totaal niet klantvriendelijk.

Scorekaart voor Gsmweb.nl