AlgemeenZeer prettige ervaring met HelloTV. Op de website promoten ze om een korting aan te vragen en dit is ook zeker de moeite waard om dit te doen.
Uiteindelijk heb ik een Philips 77OLED807 besteld voor een veel betere prijs dan die standaard op de website staat.
Enig (klein) aandachtspunt is dat de track en trace van de bestelling via de website niet werkte. Ik werd wel keurig per mail op de hoogte gehouden van de order status en bezorginformatie, dus was uiteindelijk geen probleem.
De grote 77"TV werd bezorgd door PostNL Extra@Home. De zware (50kg) en grote doos werd zorgvuldig door de twee bezorgers uit de vrachtwagen gehaald en in de woonkamer gezet.
KlantenserviceOp maandag voor Black Friday op de website formulier voor kortingsaanvraag ingevuld. Binnen enkele minuten een reactie ontvangen met een eerste aanbod. Daarna prettig mailcontact met Ivo en Tim van de klantenservice om de bestelling verder af te ronden. Mails met vragen werden snel en netjes beantwoord.
Via de email ook keurig advies gekregen over aanvullende A-Z Service Totaalpakket (met onder andere 100% pixelgarantie en leentoestel bij reparatie).