123inkt.nl

Onlangs heb ik een nieuwe printer bij 123inkt besteld. De prijs was goed en de levertijd uitstekend. Verzendkosten berekenen bij een product van honderden euro’s voelde wat ouderwets, maar vooruit.

Even later werd ik gebeld door 123inkt. Of ik me er wel van bewust was dat ik geen toner had bijbesteld. Huh? Die zat toch in de doos? Er werd mij verteld dat de bijgeleverde toner een lage capaciteit had, dat deze vooral bedoeld was voor het “uitlijnen van de printer” en dat deze niet geschikt was om langdurig te gebruiken. Ik ben hier niet op ingegaan. Inmiddels is de printer bezorgd en wat blijkt? Er zijn duizend (!) printjes mee te maken. De irritante poging tot upsell is tot daar aan toe, maar dit is simpelweg misleidend.

Volgende irritatie: bovenop de printer zat een grote waarschuwingbrief geplakt, waarin wordt gemeld dat er kosten worden berekend als de printer wordt teruggestuurd nadat de doos is opengemaakt. Behalve dat dit ontzettend klantonvriendelijk overkomt mag dit volgens het consumentenrecht helemaal niet. Wederom misleidend dus.

Kortom: ondanks een prima functionerende printer heb ik toch een beetje spijt van mijn aankoop. Dit soort webwinkels sponsor ik liever niet.

Bedankt voor je uitgebreide review. Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit liever anders had gezien en zouden graag met je mee willen kijken of we je nog ergens mee kunnen helpen. Zou je een e-mail willen sturen naar webcare@123inkt.nl met deze review als referentie? We zien je e-mail graag tegemoet! Groetjes, Hanna van 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk