Aces Direct | zakelijk

Ik had hier op tweakers de prijzen in de gaten gehouden en op een gunstig moment gekocht. (schermen van ±€460 naar ±€360)
Er waren meerdere sites met een goede deal maar hier had ik vaker iets gehaald met goed resultaat, maar dit keer kreeg ik ronduit mijn bestelling niet.

Een deel van de bestelling kreeg ik uitgeleverd en de rest (die "op voorraad" stonden) bleef op zich wachten.
Nadat ik een aantal dagen had gezien dat mijn leverdatum doorgeschoven werd mailde ik wat nou daadwerkelijk de datum zou zijn.

Ik werd redelijk snel na mijn mail gebeld.
Bleek dat hun systeem de bestelling had geblokkeerd door de prijs en er nergens intern gemeld was dat ik daarvan op de hoogte gesteld moest worden.
Dus nadat de 4 of 5 andere winkels hun prijzen na weer op hadden geschroefd kreeg ik de klantenservice aan de lijn die mij vertelde dat ze het product niet voor die prijs weg konden doen.
De opties die ik kreeg:
De bestelling annuleren,
de huidige prijs betalen,
of ooit als die schermen die waarde hebben krijg ik ze pas.

De conclusie: koop er geen gunstig geprijsde producten want die krijg je mogelijk niet, ga ergens heen waar ze zich wel aan hun orderbevestiging houden.

Beste Arjen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. Jouw mening is enorm belangrijk voor ons.

Het gaat inderdaad om een systeemfout en door dit incident hebben we helaas niet conform order uit kunnen leveren, met annulering van de order tot gevolg. We vinden het spijtig dat geen van de geboden opties de gewenste oplossing voor je is geweest. We nemen je feedback mee en proberen dit in de toekomst te voorkomen.

Aces Direct

Scorekaart voor Aces Direct | zakelijk