Xstra Digital Storage

12 september een moederboard besteld, maar reactie bleef uit, vervolgens contact opgenomen via mail en kreeg netjes antwoord in het Engels terwijl ze gewoon Nederlands kunnen schrijven Dit maakt niet uit voor mij, maar verhaal dat het mijn moederbord besteld was en er aankwam. Na aantal weken weer aangeschreven waar mijn moederbord bleef!! Antwoord: door chip tekorten was er vertraging ontstaan, voor een moederbord uit 2019 waarvan de productie allang gestopt is !!! Maar ze zouden hem in de week van 10 oktober ontvangen. Duidelijk gemaakt dat dit niet met chip tekorten van doen had, omdat dit moederbord allang niet meer geproduceerd werd in 2022.
Afgesproken dat ze hem niet konden leveren mij het geld zouden terug storten. Wederom nog een paar keer moeten mailen. Om er vervolgens vandaag achter te komen dat ze al failliet zijn en permanent gesloten! Waarom hou je mensen zo lang aan het lijntje? Werkelijk te triest voor woorden en is alles een grote leugen wat je verteld!!!

Daaaa'g zuur verdiende centjes....

Nooit ontvangen en naar mijn geld kan ik gewoon fluiten..

Firma list en bedrog, houden je continu aan het lijntje en komen hun afspraken niet na. Als je weet dat iets nooit meer komt, stort dan direct het geld terug i.p.v. aam zelf te besteden. Ongelooflijk dat je mensen zo kunt voorliegen. Dan ben je echt slecht...

Scorekaart voor Xstra Digital Storage