HelloTV

Deze winkel lijkt onderdeel van de Mandenmakers groep: een tv kopen voelt als een keuken kopen. Je moet blijkbaar via de chat onderhandelen over de prijs en daarnaast proberen je ze dan ook nog andere, gerelateerde producten aan te praten: extra garantie (neemt 90% van de kopers zeggen ze), een hdmi kabel en iets om het scherm schoon te maken. In de eerste chatsessie werd een gratis hdmi kabel aangeboden, later in een tweede chat een wat magere korting op de aanschafprijs (omdat gedurende de dag de prijs opeens omhoog was gegaan). Maar geen grijze import, goede waardering op Tweakers en ze konden het product op het juiste moment leveren, dus daarom er maar op in gegaan. Al met al viel de aankoopervaring tegen en volgende keer koop ik wel bij een winkel met wat minder commerciële poeha.

Verzending was dan wel weer uitstekend. Op de afgesproken dag, vroeg in de ochtend waardoor ik m'n tv die dag nog kon ophangen.

Ik werd op zich wel netjes geholpen, maar het aanpraten van die extra producten hoeft wat mij betreft dan weer niet.

Scorekaart voor HelloTV