AlgemeenMeerdere bestellingen bij 123 inkt geplaatst. Levering is in orde kan soms wat langer duren maar op zich geen probleem mee, ik stel mij daarop in.
Veel producten op voorraad en goed aanbod.
Huismerk toners worden aanbevolen mijn ervaring is dat deze toch echt wel minder zijn. Het aantal afdrukken komt niet overeen met het geadverteerde en de kwaliteit van de afdrukken is toch net wat minder dan de orignele toner. Al met al als je het doorrekent zijn ze net iets goedkoper maar niet zo veel als je op het eerste gezicht zou zeggen. Het is dus aan jezelf om een afweging te maken.
Geen problemen over het algemeen zijn de producten goed en degelijk verpakt. Het kan soms enkele dagen duren voor het arriveert maar daar stel ik mij op in.
KlantenserviceIk heb de ervaring met de toners getracht onder de aandacht te brengen maar dit was vrijwel onmogelijk. Ik kwam er niet uit. Cyaan toner was al leeg terwijl er nog 70% in de andere toners zit. Dit was al een indicatie. Zwart nu na twee 123 inkt xl toners gelijk vervangen met de cyaan en zit nog voor 90 % vol terwijl wij veel meer zwart wit afdrukken. Zien we ook aan de counters. Ook zijn de gedrukte teksten plaatjes homogener. Ik zou zeggen wees bewust van de nadelen van een huismerk toner.
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons brede assortiment. Jammer dat je minder tevreden bent over onze huismerk toners. Zou je ons hierover een mail kunnen sturen met je klantgegevens naar webcare@123inkt.nl? Wij bieden levenslange garantie op ons huismerk en lossen dit graag met je op. Groetjes, Samantha van 123inkt