AlgemeenIk heb bij de HP store een laptop gekocht. Het bestellen ging allemaal prima. Ik heb netjes mailtjes gekregen van de status van de bestelling en van het factuur. Het product dat ze hebben geleverd is top dus daar mag ik niet over klagen. Ik heb er ook een review van op tweakers staan. De levering was alleen waardeloos (toelichting hierover onder verzending) en toen ik HP hierover heb gemaild kreeg ik geen reactie.
Edit:
Ik heb als reactie op deze review nog wel bericht gehad van de klantenservice waarin ze hun excuses aanboden.
Mijn pakket is wel netjes bij me thuis geleverd en ook een stuk sneller dan verwacht maar DHL heeft DE LAPTOP tegen de voordeur aangeleund omdat ik even niet thuis was. Ik kreeg gewoon een melding dat hij geleverd was.
Als hij nu gejat zou zijn was het mijn probleem want "hij is gewoon geleverd". Gelukkig was ik maar kort weg en heeft de laptop niet lang daar gestaan maar dat neemt niet weg dat hij in die tijd gestolen had kunnen worden. Bovendien had ik ook langer niet thuis kunnen zijn. Dan was de kans al helemaal groot dat hij helemaal verregend of gejat was.
Helaas kan de hp store hier niks aan doen maar lees meer over wat de klantenservice hiermee heeft gedaan onder het kopje klantenservice.
Ik heb natuurlijk over de slechte levering een mail gestuurd naar de klantenservice (Ik heb naar het email adres gemaild die in de orderstatus mails van hp staat; nlstore.postsales@hp.com). Niet persé om er iets van een restitutie ofzo voor terug te krijgen maar ik wou laten weten dat ik laaiend ben over die levering dus die mail was gewoon om mijn klacht in te dienen.
Geen reactie.
Edit: Ik heb als reactie op deze review alsnog antwoord gekregen van de hp Klantenservice en ze hebben hun excuses aanbevolen. Aangezien ze hier wel de moeite voor hebben genomen verander ik de review van the klantenserves van waardeloos naar voldoende.
Beste Meeps,
Ik kan me voorstellen dat je niet blij bent met deze afhandeling van DHL. Onze excuses hiervoor. Ik heb direct aan onze klantenservice gevraagd of ze alsnog op jou bericht kunnen reageren. Zou je in een persoonlijk bericht kunnen laten weten met welk emailadres je gemaild hebt naar onze klantenservice?
HP Online store