Amazon.nl Marketplace

Ik zie dat meestal mensen een review plaatsen bij slechte ervaringen. Ik heb zelf Amazon prime. Amazon doet het in het algemeen goed. Je kunt producten die defect zijn gewoon terug sturen en je geld terug krijgen. Ook na langere tijd als er defecten zijn die niet horen te gebeuren. Ik vermoed alleen dat de verkopende partij hier wel minder sterk in staat. Ik heb mijn mobiele telefoon gewoon terug kunnen sturen waarvan na 11 maanden de accu opgeblazen was. Missende onderdelen bij ontvangst werden zonder problemen terugbetaald. Ook wanneer iets in de actie gekocht werd kreeg ik vervangend product voor de zelfde prijs. Amazon heeft een andere manier van afhandelen. Maar als je zo groot bent moet je wel een duidelijk proces kiezen en dat hebben ze. Misschien niet de service van een kleine winkel. Maar daar betaal je dan ook voor.

Verpakking van levering was prima. Eerdere bestellingen is laatste tijd iets minder. Wel milieu bewuster.

Zoals ik in mijn ervaring reeds gedeeld heb is dat ik het een prima service vind. Het is een andere afhandeling dan normaal maar uiteindelijk wel een goede oplossing.

Scorekaart voor Amazon.nl Marketplace