AlgemeenWas op zoek naar een Philips Ambilight tv ook omdat ik via Hue al mijn lampen al aanstuur en kreeg een zeer scherpe deal aangeboden voor het 2022 model en inruil van mij oude LG C8. Contact met Tim van Hello TV als zeer prettig ervaren en de deal was snel gesloten.
Ik heb gekozen voor de installatie en ophangservice omdat het een 77" model betreft. De installateur heeft het perfect en naar wens opgehangen, en daarna nog mijn Hue systeem op ambilight aangesloten. Daarmee kunnen de Hue lampen ook worden aangestuurd door Ambilight voor een extra effect tijdens films, daar was ik mij nog niet eens van bewust dus dikke kuddo's daarvoor.
De order is ook een dag later door Hello TV gemaakt zodat ik gebruik kan maken van de cashback van Philips. Daardoor loop ik de cashback niet mis. Bedankt daarvoor Tim!
gewoon prima!
KlantenserviceMeer dan prima. Fijn dat ze een persoonlijke deal met je maken en niet een vaste prijs hanteren. Bij Coolblue/Bol had ik de hoofdprijs moeten betalen. Dit is zeker een meerwaarde.