HelloTV

slechte verkoop. houden je gabakkenlucht voor en prijzen komen niet overeen met de prijzen in de winkel. ook smeren ze je een duurdere tv aan, dan de tv die je eigenlijk wilde hebben.
daarnaast hebben ze actie om je tv inte ruilen en vraag naar de inruilprijs. nee sorry je krijgt niks voor de oude, maar we kunnen hem wel bij levering van een nieuwe meenemen. HELLO Hellotv, postnl neemt niks mee retour. Alleen maar misleiding.
Als je dan belt waar je tv blijft en een dag vrij hebt genomen om de tv in ontvangst te nemen, wordt er populair opgenomen met "hey man hoe is". HELLO hellotv, zo ga je niet met klanten om, dat doe je maar bij je vriendjes.
Dan hebben ze mooie gesponsorde links op FB om bij ze komen werken. Reageer je daar negatief op, dan verwijderen ze je bericht.
Dus nee nooit, maar dan ook nooit meer een tv van hellotv. Service mag voortaan wat extra kosten bij een bedrijf dat wel service biedt.

levering wordt later bezorgd dan afgesproken. postnl doet niet aan retouren en kan je de oude tv alsnog zelf weg gaan brengen

meerdere keren afwijken van afspraken. kost te veel tijd om hier achteraan te moeten gaan. ik hou me hart vast als de tv kuren krijgt

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend om te vernemen dat je niet helemaal tevreden bent over je aankoop bij ons, dat is zeker niet de bedoeling.

Graag zou ik verder met je in contact komen omtrent deze klacht, zou je zo vriendelijk willen zijn jouw ordergegevens even door te mailen naar contact@hellotv.nl?

Ik verneem graag van je!

Tim
HelloTV