AlgemeenBestellen ging makkelijk en betaling ging goed met Ideal. Assortiment is groot. Wel is het jammer dat het niet erg duidelijk is dat de producten vanuit Duitsland geleverd worden via DPD. Dat betekent een slechte tracking en geen indicatie wanneer je thuis moet zijn: je ziet alleen op welke dag het product wordt afgeleverd.
VerzendingLevering gebeurde met DPD. Nogal vage website (ziet er leuk uit), maar tracking is zoals ook door anderen al aangegeven slecht. Dat is echt niet wat je tegenwoordig verwacht. Door een defect moest ik het apparaat terug sturen. Ik kreeg netjes een retour label maar zonder enige toelichting. Het vinden van een retourpunt van DPD was al niet simpel op hun website. Uiteindelijk bleek het retourpunt in Ridderkerk niet meer actief. Dat werkte allemaal zo moeizaam. Tracking van de retourzending bleek niet te werken. Uiteindelijk bleek de retour na 3 dagen afgeleverd.
KlantenserviceApparaat (Mikrotik Chateau LTE12) bleek defect: SIM card werd niet herkend. Reichelt wil dan geen vervanging sturen: je mag defecte apparaat terug sturen waarna je je geld terug krijgt. Ik kreeg inderdaad op de dag dat het apparaat bij hen binnenkwam de melding dat mijn geld was teruggestort. Uiteindelijk kostte het 1 week met een paar keer navragen voordat het geld werkelijk terug was.