HP Store

De toegankelijke website met goede informatie en prachtige aanbiedingen doet vermoeden dat HP zijn goede producten nu ook rechtstreeks aan de man kan brengen. Niets is minder waar. Bestelling en betaling van een bundel met all-in-one PC en printer lopen soepel, maar daarna begint het gedonder.

Vrijdag 23-9 bestelling geplaatst en betaald. De bundel staat 'in afwachting van voorraad'. Dat gaat niet werken, dus bundel geannuleerd vrijdagavond laat. Zowel via e-mail als via de voorgeschreven procedure op de website. Dat laatste kostte nog een uurtje zoekwerk, want alles buiten bestelling en betaling is goed verstopt (zeker als je meer dan één product annuleert). Geen enkele reactie. Behalve dan dat maandagmiddag de bundel was overgedragen aan DHL en, ondanks aankondiging van weigering van de levering, op dinsdag bij de buren werd afgeleverd. Toen begon het gedonder.

In totaal ben ik 4 weken lang beziggeweest met een tijdsbesteding van meer dan 4 uur en 14 telefoontjes. Samenvattend: na 3 telefoontjes na anderhalve week 2 verschillende retourlabels voor de 2 delen van de bundel. Via DHL-punt snel afgeleverd in HP's magazijn. Duurde een week voordat het magazijn de aankomst kon bevestigen. Daarna nog iets meer dan een week voordat op de creditcard (die inmiddels was geïncasseerd) de betaling werd gestorneerd.

De medewerkers die ik sprak, waren overigens zonder uitzondering supervriendelijk en welwillend. Alleen die procedures van HP... Alsjeblieft HP, blijf vooral prachtige producten maken en laat logistiek en after sales over aan de gevestigde experts.

Naschrift: een teken aan de wand is het feit dat HP Store wel supersnel op de reviews reageert (bij mij binnen 30 minuten) en dan vraagt naar het ordernummer. Bij de meeste reviews is dat opgegeven en soms zie ik het zelfs in de review zelf staan. Reacties zijn dus verplichte nummertjes.

Hoi Sergione,

Vervelend om te horen dat je bestelling niet juist is verlopen. Mijn excuses voor het ongemak. Wat is jouw ordernummer? Dan kan ik controleren wat er is misgegaan.

Met vriendelijke groet, HP Online Store

Scorekaart voor HP Store