AlgemeenOverzichtelijke website met voldoende specificaties, duidelijke prijsaanduiding en reele verwachte levertijd. Keuze in manier van leveren is eveneens helder beschreven.
VerzendingIk had gekozen voor afhalen bij een DPD pickup point en zou daar bericht over krijgen. Er kwam echter geen bericht (ook niet in de spam of junk box) en bij navraag, kreeg ik te horen dat het kan gebeuren dat er geen bericht wordt gestuurd en je zelf naar het ophaalpunt moet om te zien of de bestelling er al is.
KlantenserviceVanwege het uitblijven van een bericht over het ophalen, heb ik de klanten service gevraagd wat er mis kon zijn. Zij gaven aan dat zelf langsgaan de snelste en eenvoudigste optie is. Dat klopte maar was natuurlijk niet volgens de afspraak. Denk dat Proshop met dit ophaalpunt in gesprek moet gaan hierover.
Beste 1kruug1,
Bedankt voor je review.
We betreuren dat je geen bericht hebt ontvangen van DPD. Waaraan dit ligt kan ik zo niet zeggen. Email en telefoonnummer worden elektronisch doorgegeven aan DPD samen met het bezorgadres, dus daar kan het niet aan liggen. Misschien is het bericht in de spam geland?
We hebben een test gedaan samen met DPD om erachter te komen of er sprake kan zijn van een systeemfout bij de communicatie tussen ons systeem en dat van hen, maar daar bleek op basis van de test geen sprake van te zijn.
De reden dat ik met het voorstel kwam om zelf bij de pickup shop langs te gaan was om te voorkomen dat het pakket retour werd gestuurd vanwege niet afhalen.
Excuses voor het ongemak
Mvg